ELAK

ELAK logo

Brand ELAK postoji od 1992. godine i od samog početka se bavi razvojem i proizvodnjom elektrotehničkih proizvoda i sustava.

ELAK: Elektronika - Automatika - Komunikacije

View as Grid List
Sortiraj po

ELAK Video Semafor EVS

EVS je sportski semafor izveden kao LED video ekran. U kombinaciji sa EVS računalom i aplikacijom omogućuje prikaz raznih sportskih semafora, foto i video materijala, video signala, tekstualnih poruka, prezentacija i slično.

ELAK Program Control EPC232

EPC232 je centralni kontroler putem kojeg se može upravljati sportskim semaforom ( žičano ili bežično povezivanje sa semaforom ), audio sustavom ( RS232 i relejni izlaz ), i dodatnim strujnim krugom putem drugog relejnog izlaza.

Multisport Semafor ELAK EMS30

Multi sport semafor sastoji se od sljedećih komponenti: Osnovna Ploča EMS30–OP Semafor vremena napada EMS30–AT i EMS30_AV/T Semafor osobnih grešaka EMS30–OG Semafor isključenja EMS30–II Vanjska sirena EMS30-SIR

Multisport tipkovnica semafora ELAK EMK70V1

Sportovi za odabir: Košarka, Rukomet, Nogomet, Hokej, Odbojka. Integrirano čuvanje svih parametara utakmice u slučaju nestanka struje. Mogućnost bežičnog spajanja tipkovnice sa semaforom. Mogućnost spajanja na računalo. Mogućnost praćenja statistike i pohrane podataka na SD karticu.

Vanjska sirena za semafor ELAK EMS30SIR

Dodatna vanjska sirena za košarku po FIBA pravilniku. Priključuje se na osnovnu ploču semafora. Jačina Zvuka: 108dB na 2metra.

Boćarski semafor ELAK EBS

Digitalni LED semafor za boćanje. Osnovno upravljanje putem žičanih tipkovnica. Bežična opcija.