RSS

Novosti

Isporučen javni trostrani analogno-digitalni sat za općinu Jablanica.
Sa Automotodromom smo počeli surađivati 2018. godine kad smo ih opremili sa LED semaforom za svjetlosnu signalizaciju. Suradnja se uspješno nastavila i automotodrom je opremljen dodatnim semaforima, sustavom videonadzora i digitalnim timerima.
Pregledajte ponudu kompaktnih uređaja za IP audio distribuciju i izgradnju višezonskih i višekanalnih sustava - http://www.iskratrade.hr/work-blueline-digital
Isporučili smo modernu IP telefonsku centralu te IP PoE telefone za KD Vodovod i Kanalizacija Rijeka.
Nakon 14 godina korištenja starog monokromatskog matričnog OMEGA ELECTRONICS semafora, bazen Gruž je opremljen novim modernim LED video semaforom i pratećom opremom za vaterpolo.
ISKRATRADE je projektirao i opremio novi Pulski bazen s opremom ozvučenja - WORK. Osim ozvučenja, bazen je opremljen i sustavom sportske elektronike za plivanje i vaterpolo, kao i modernim video sportskim semaforom.
Isporučena dva sata za glavnu dvoranu za zasjedanje Hrvatskog sabora.
Sportski Objekti Zagreb su modernizirali zatvoreni bazen na Savi novim video semaforom i sportskom elektronikom za vaterpolo.
Blagajne su opremljene ByG LTG komunikacijskim sustom za blagajne koji se sastoji od mikrofona i zvučnika za operatera i za stranku.
Na bazen Svetice smo isporučili profesionalnu sportsku elektroniku Swiss Timing za plivanje i vaterpolo, sa dva video semafora.